Izvor:
11.07.2016 u 17:31
0

UHAPŠENA VLASNICA PIT BULOVA koji su usmrtili čoveka u Novom Sadu!

Policija je uhapsila I. M. (29) koja se starala o psima koji su jutros u Petrovaradinu usmrtili jednog čoveka starog 84 godine, saopštila je Policijska uprave Novi Sad.

U saopštenju se navodi da je vlasnici pasa određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnovane sumnje da je učinila teško delo protiv opšte sigurnosti.

"Uhapšena I.M. u zakonskom roku će biti dovedena na saslušanje sudiji za prethodni postupak", kaže se u saopštenju i dodaje da su psi predati u nadležnost javno-komunalnom preduzeću "ZOO higijena i veterina" u Novom Sadu.

Iz PU Novi Sad navode da je osamdesetčetvorogodišnji meštanin Petrovaradina preminuo jutros od posledica napada pasa iz susednog dvorišta.

Izvor:Tanjug
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter