Izvor:
10.07.2016 u 02:36
0

UŽAS U GNJILANU: Albanac napao devojčicu!

U sukobu policije sa muškarcem osumnjičenim da je danas teško povredio jedanaestogodišnju devojčicu u Gnjilanu, ranjen je jedan policajac, nakon čega je ubijen osumnjičeni, rečeno je u kosovskoj policiji.

Incident se dogodio danas popodne prilikom intervencije policije posle dojave da je jedan muškarac albanske nacionalnosti nožem naneo teže povrede jedanaestogodišnjoj devojčici.

Portparol Kosovske policijske službe za region Gnjilana Ismet Hašani rekao je da je policija dobila dojavu da je jedanaestogodišnja devojčica sa težim povredama, nanesenim nožem, prevezena u bolnicu u Gnjilane.

"Policijska patrola je izašla na lice mesta i u sukobu sa osumnjičenim za napad na devojčicu ranjen je jedan policajac", dodao je Hašani.

Policija je uzvratila i na licu mesta je ubijen osumnjičeni. Povređeni policajac je prevezen u Kliničko-bolnički centar u Prištinu i on je van životne opasnosti.

U toku je uviđaj.

Izvor:Srna
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter