Izvor:
07.07.2016 u 20:16
0

TRAGEDIJA U KRAGUJEVCU: Utopio se dečak, niko nije primetio beživotno telo PORED JEZERA!

Stalni posetioci jezera kažu da su spasioci dečaka iz dana u dan opominjali da ne ide predaleko. Na kragujevačkom jezeru u Šumaricama, danas oko podneva, isplivalo je telo dečaka od 12 godina, za koga se pretpostavlja da se utopio juče.

Na lice mesta izašli su hitna pomoć i policija. Još uvek nije poznato ime deteta.

Kako se saznaje u pitanju je dečak koji je gotovo svakoga dana dolazio na kupanje, a stalni posetioci jezera kažu da su ga spasioci iz dana u dan opominjali da ne ide predaleko.

Čuli smo da je u pitanju dete bez roditelja, a na jezero je uglavnom dolazio sam, bez pratnje starijih. Po ceo dan je bio ovde. Spasioci su ga stalno upozoravali jer je išao predaleko. Niko ne zna šta se desilo, zna se da je juče ušao u vodu, opet plivao van prostora obeleženog za kupanje, ali niko dete nije video da je isplivalo ovde na obalu- kaže jedan od posetilaca za Telegraf.

Telo dečaka pronađeno je danas, kada je isplivalo iz jezera na kome se stalno tokom vrelih dana kupaju stotine Kragujevčana.

U poslednjih par godina nije bilo utapanja na jezeru.

HappyTv.rs
Foto:Twitter/CovertAnonymous

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter