Izvor:
04.07.2016 u 02:35
0

„NISAM HTEO DA IH UBIJEM“: U toku saslušanje osumnjičenog za ubistva u Žitištu!

Osumnjičeni za petostruko ubistvo počinjeno u kafiću "Makijato" u Žitištu kod Zrenjanina, Siniša Zlatić sproveden je danas na saslušanje u Više javno tužilaštvo i kod sudije za prethodni postupak u Višem sudu u Zrenjaninu.

Kako navodi "Blic", on je sa lisicama na rukama uveden u zgradu suda, ispred koje su, kao obezbeđenje, ostali policajci sa dugim cevima.

Zlatić je, kako navodi "Blic", ispričao da se "oseća užasno" i da se kaje zbog svih tih ljudi i da bi, da može, menjao svoj život za njihove.

Na konkretno pitanje tužioca o supruzi, osumnjičeni je odgovorio:

Nisam hteo da ih ubijem. Hteo sam da uplašim Dijanu. "Šveđanina'' (Stevan Jojić, koji je živeo u Švedskoj, prim. nov) sam hteo da ponizim. Hteo sam da mu priđem i kažem mu da klekne i da ga udarim kundakom u glavu i nateram da me moli kako bih ga ponizio pred ostalima. Nisam želeo da ih ubijem – rekao je on, prenosi beogradski list na svom sajtu.

Saslušanje je u toku.

Tanjug
Foto: Facebook/InfoCentarZitiste

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter