Izvor:
03.07.2016 u 20:26
0

DRAMA PORODICE UBIJENE DIJANE: Borićemo se za UNUKA svim silama!

Otac ubijene Dijane Zlatić Sveta Savanovića osim što tuguje za ubijenom ćerkom, on sada brine i za unuka. Ekipa HappyTV ga je zatekla u kući sa prijateljima i porodicom dok pokušava racionalno da sagleda ni malo jednostavnu situaciju.

Opština je obećala da će pomoći oko deteta i da će svim porodicama nastradalih pomoći. A ko će sada da plaća alimentaciju kada ovaj ide u zatvor? Ja nemam posao ni penziju, iako imam 30 godina radnog staža. Mi smo na socijali, daju nam 6 hiljada mesečno, a šta je to da odgajamo dete? – pita se Sveto.

Budući da postoje informacije da je ubica Siniša Zlatić i ranije maltretirao suprugu Dijanu, on je odgovorio i zašto nije prijavio maltretiranje policiji.

Ne znam ni sam. Nismo imali nikakve veze s policijom, zaista ne znam zašto to nisam uradio. Mislio sam da će ovi iz socijalnog rada da nam pomognu. Kad su se Dijana i Siniša rastali, njen svekar je prestao da se javlja Dijani na ulici. Do tada smo bili u dobrim odnosima, mađutim kada je prestao da se javlja ja sam njemu rekao ako ti moje dete nije dobro, onda nisi dobar ni ti meni. Mi ćemo se boriti za naše unuče da ostane kod nas u kući, svim silama – rekao je Savanović.

Da sam znao šta će uraditi, pa da pratim moju Dijanu. Da sam znao da će pet porodica zaviti u crno, da nedužna deca i moja Dijana trunu, ja bih ga ubio na licu mesta, pa neka ja budem u zatvoru, samo da moja Dijana ne trune – Priča Savanović kroz plač.

On kaže da su zaposleni iz Centra za socijalni rad rekli su unučetu da mu je majka umrla, odmah pošto je ubijena.

Pitali su dečaka da li želi da isprati mamu. On mi je rekao: Ne bih danas, sutra ću – priča neutešno Sveto Savanović.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter