Izvor:
29.06.2016 u 15:23
0

VELIKI GUBITAK ZA SPORT: Tragičan kraj srpskog fudbalera

Poznati bivši fudbaler i fudbalski stručnjak iz Kruševca Bojan Vujičić nastradao je sinoć u porodičnoj kući u delu bivoljskog naselja Kurilovo. Kako prenose domaći mediji, njega je udarila struja dok se tuširao.

Prema prvim informacijama, video se bljesak i pokvarila sklopka, usled čega je došlo do strujnog udara od kog je bivši fudbaler preminuo. Nekada je igrao za juniorsku reprezentaciju Jugoslavije, a bio je i deo tima Napredak. Tokom karijere igrao je za klubove u Kini i Holandiji.

Bojan će biti sahranjen danas na Novom groblju u Kruševcu u 16 sati. Očekuje se veliki broj prisutnih iz sveta fudbala, sporta, iz grada, ali i cele Srbije.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter