Izvor:
21.06.2016 u 20:48
0

MARJANOVIĆI SE U PANICI VRATILI U BORČU: Svekrva ubijene pevačice na ispitivanju u policiji!

Kako pišu beogradski mediji, po završetku saslušanja, Marjanovići su se odmah iz MUP-a uputili u Borču, gde su došli užasno nervozni, brzinski su pokupili stvari iz automobila i uleteli u kuću.

Zorica Marjanović, svekrva monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, čiji ubica još nije uhapšen, bila je danas ponovo na ispitivanju u policiji i to je kako saznajemo razlog zbog kog je i Vladimir Marjanović, bio ispred stanice MUP-a u 29. novembra.

Vladimir Marjanović je danas ispred stanice policije rekao za Telegraf da je pozvan da dođe kako bi uzeo bicikl i lap top koji su mu ranije uzeli. Međutim, kako se nezvanično saznaje od izvora u policiji, razlog njegove posete gradskom MUP-u je skroz drugačije prirode.

Jelenina svekrva Zorica je bila na saslušanju – kaže izvor.

Po završetku saslušanja, Marjanovići su se odmah iz MUP-a uputili kući, u Borču. Nisu želeli da komuniciraju sa novinarima, a kako javlja naš reporter koji je i danas tamo, bili su užasno nervozni, brzinski su pokupili stvari iz automobila i uleteli u kuću.

Ovo je, inače, drugi put da je Jelenina svekrva bila na saslušanju u policiji, u okviru istrage o ubistvu pevačice.

Ubistvo Jelene Marjanović ne prestaje da bude misterija za Srbiju. Prema tvrdnjama kriminologa i poznatih advokata, iako se čini da je rešenje slučaja blizu, velika je verovatnoća da do razrešenja nikada ni ne dođe!

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/Jeca VIPPER

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter