Izvor:
29.04.2016 u 03:13
0

ZASTRAŠUJUĆE: Autobus udario TRUDNICU I DETE – žena na REANIMACIJI

Autobus na liniji 50 udario je danas trudnu ženu oko 16 sati u Ulici kneza Višeslava na Vidikovcu, koja je zatim prebačena na reanimaciju.

Povređena žena prevezena je kolima Hitne pomoći na reanimaciju u Urgentni centar – rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura Tanjugu.

Pretpostavlja se da je žena u sedmom mesecu trudnoće, navela je Macura, ali nije mogla da kaže bliže podatke o povredama.

Autobus je naleteo na majku i dete na pešačkom prelazu. Povređeni su smešteni u Urgentnom centru – kažu iz MUP-a za Blic.

Nesreća se dogodila u blizini tržnog centra, a na pešačkom prelazu nema semafora.

Nesreća se dogodila u smeru prema Ustaničkoj ulici. Vozač J. R. (54) je stalno zaposlen i do sada nije bilo nikakvih problema. Još uvek ne znamo kako je došlo do nesreće, ali smo pogođeni time – rekao je Blicu Drago Tošić, direktor Beobusa.

Majka i dete su dobro i nisu životno ugroženi – naveli su u Urgentnom centru za Blic.

Tanjug/Blic
Foto: Google Street View Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter