Izvor:
19.06.2016 u 19:46
0

BILO JE DRAMATIČNO: Ugašen požar u STUDENTSKOM DOMU!

Požar koji je izbio danas oko 12.30 sati u sobi u strudentskom domu "Vera Blagojevic" u Beogradu ugašen je i nije bilo povređenih.

Komandant Vatrogasno spasilačke brigade Beograd Mile Jovičić kaže da su odmah po dobijanju poziva na teren upućeno pet vatrogasnih vozila sa 20 vatrogasaca spasilaca.

"Kada smo stigli na lice mesta primetili smo da je požar već u razbuktaloj fazi, da gori jedna soba površine oko 15 metara kvadratnih, da se plamen sa prvog sprata kroz prozor širio na drugi sprat", rekao je Jovičić novinarima.

On je dodao da su iz doma evakuisani svi korisnici, a da je dvoje stanara sa drugog sprata evakuisano korištenjem zaštitne opreme, jer se stvorila velika koncentracija dima.

"Požar je brzo ugašen i nema povređenih. Gorele su stvari, krevet, sto… Uzrok požara se ne zna, a uviđaj će biti obavljen nakon završetka naše intervencije", naglasio je komandir Vatrogasno spasilačke brigade.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/M2aja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter