Izvor:
13.06.2017 u 14:20
0

STIŽE GA OSVETA: Zatvorenici pretukli ubicu Jelene Marjanović!

Katalin Dorinel Čolpan zadobio je povrede lica, nagnječena su mu rebra i izbijena tri zuba. Nakon napada zbrinut je u bolnici a potom premešten u drugi zatvor.

Rumunski kamiondžija Katalin dorinel Čolpan (40) uhapšen je za ubistvo Karoline G (27) u nemačkoj, dok postoje indicije da je odgovoran da je odgovoran i za smrt Lusil K (20) 2014. u Austriji, Mioare M 2004. u Rumuniji, kao i srpske pevačice Jelene Marjanović (33) aprila prošle godine u Borči, brutalno je pretučen u zatvoru u Nemačkoj! Kako saznajemo, njega je napala grupa zatvorenika, među kojima su bili i srpski pritvorenici.

– Pretpostavlja se da ih je bilo oko dvadeset, među kojima je bilo Srba! Brutalno su pretukli Rumuna, koji je zadobio povrede lica, nagnječena su mu rebra i tri zuba su mu izbijena. Povod se ne zna, ali nema dileme da ima veze sa zločinima nad devojkama za koje se sumnjiči – kaže izvor.

Kako prenose nemački mediji, tužilaštvo je pokrenulo istragu povodom ovog događaja.

– Zatvorenik je napadnut 7. juna tokom ručka. Nakon toga je zbrinut u bolnici a potom premešten u drugi zatvor – rekao je za medije tamošnji portparol policije.

Čolpan je nakon incidenta smešten u zatvor s pojačanim merama nadzora.

– Osumnjičeni je smešten u ćeliju u kojoj ga smnimaju kamere kako se ne bi ponovili ovakvi napadi, a takođe i zbog opasnosti da se ne izvrši samoubistvo. Trenutno je u najsigurnijem zatvoru u Nemačkoj, u krilu u kojem su se čuvali pripadnici ozloglašene terorističke orzanizacije Frakcija Crvene armije – prenose tamošnji mediji.

Podsetimo, između ubistva Karoline G. u Nemačkoj, Lusil K. u Austriji i Marjanovićeve postoje određena poklapanja. Sve tri žrtve likvidirane su za vikend, dok su trčale pored reke, a više udaraca tupim predmetom po glavi. Zanimljivo je da se u blizini sva tri mesta zločina nalazi parking za kamione. Nakon ovih saznanja, rumunske vlasti osumnjičile su ga i za prutalno ubistvo iz 2004, kada je devojka brutalno ubijena u šumi nedaleko od njegove kuće.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila prošle godine na nasipu Crvenka u Borči. Njeno unakraženo telo pronađeno je narednog dana u kanalu na nasipu.

Zoran Marjanović kaže da, bez obzira na to da li je umešan ili ne u Jelenino ubistvo, rumunski kamiondžija ne zaslužuje da živi.

– Takve monstrume treba osuditi na smrtnu kaznu i to ne metkom, nego smrtonosnim gasom. Da umire lagano, da bar malo oseti muke unesrećenih porodica svojih žrtava – prokomentarisao je juče suprug ubijene pevačice.

Izvor: srpski telegraf
Foto: Twitter/VOLIMPODGORICU

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter