Izvor:
25.01.2017 u 16:30
0

Gore kola Hitne pomoći: Vozilo se ZAPALILO dok je jurilo ka mestu na kojem se desio lančani sudar! (video)

U 9.21h na auto-putu kod Ikar busa izgorelo je transportno vozilo Hitne pomoći. Prema rečima Nade Macure, u kombiju nije bilo pacijenata.

Ekipa Hitne pomoći krenula je sa dodatnom opremom, u slučaju da ima više povređenih u nesreći na Dobanovačkom putu. Međutim, izbio je požar i pozvali smo vatrogasnu ekipu – rekla je Macura za Telegraf.rs i naglasila da su svi dobro.

Portparolka Hitne pomoći naglasila je da u ovom incidentu nema povređenih na svu sreću.

Auto-put iz pravca Beograda i dalje je blokiran, kilometarska kolona napravila se zbog lančanog sudara u kome je učestvovalo više vozila, a na lice mesta upućeno je čak sedam vozila Hitne pomoći.

Happytv.rs
Foto: Telegraf, Twitter/Charlie M. Waffles

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter