Izvor: novosti
03.06.2020 u 18:40
0

MISTERIOZNO SAMOUBISTVO U BANJALUCI: Ispalio sebi dva metka u glavu!

D. T. (49) iz Banjaluke, koji je juče pronađen mrtav u ulici Milana Radmana, izvršio je samoubistvo ispalivši sam sebi dva metka u glavu iz pištolja „CZ“.

Na to ukazuju preliminarni rezultati istrage koju sprovode banjalučko Okružno javno tužilaštvo i PU Banjaluka. Telo je juče oko 12.10 časova pronađeno u podzemnoj garaži zgrade u ulici Milana Radmana. U prvi mah sve je izgledalo kao ubistvo ali dokazi, koji su zatečeni na licu mesta, su prkosili tom zaključku.

OVO MORATE ZNATI

OPASNOST ZVANA „DRUŠTVENE MREŽE“: Ove stavke ODMAH IZBRIŠITE sa svojih profila!

Ljudi su JELI SAPUN i SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: Opasne posledice DEZINFORMACIJA o korona virusu!

KOŠARKAŠKI TRENER DEJVID BLAT ODUŠEVLJEN: Nikola Milutinov NAJBOLJI CENTAR u EVROPI!

VUČIĆ O PRIJATELJSKOJ RUSIJI: U njihovu kadrovsku politiku se ne mešamo!

– Bilo je mnogo nejasnoća, jer su na glavi stradalog uočene dve ulazne rane. Jedna je bila ispod brade, a druga na slepoočnici. Pored tela je zatečen pištolj, koji je vlasništvo D. T., kao i dve čaure – kaže izvor blizak istrazi.

Pojašnjava da su zbog toga pored inspektora za krvne delikte na uviđaj izašli dežurni tužilac, te specijalista sudske medicine. Naložena je i obdukcija kojom je, kako saznajemo, potvrđeno da je bilo moguće da D. T. sam ispali oba hica.

– Obdukcija je potvrdila da prvi hitac, koji je ispaljen ispod brade, nije bio smrtonosan. D. T. je preminuo od drugog hica, ispaljenog u slepoočnicu – otkriva dobro upućeni izvor.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci potvrdili su da je uviđaj na licu mesta izvršila dežurni tužilac Biljana Janković u saradnji s policijom.

– U konkretnom slučaju nisu pronađeni elementi krivičnog dela – rekla je portparol OJT Banjaluka Maja Đaković Vidović.

Motiv zbog koje je D. T. digao ruku na sebe nije poznat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter