Izvor: Alo.rs
30.05.2020 u 21:47
0

ZBOG AJFONKE POTRES U CRNOJ GORI! Mnogi visoki funkcioneri koristili njene „usluge“!

Cela Srbija danima bruji o hapšenju starlete Tijane Maksimović, poznatije kao Tijane Ajfon i navodima da je osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju, ali i u Crnoj Gori je događaj izazvao veliku pažnju

TIJANA AJFON I NJENA CIFRA Evo kako je ugovarala poslove, prepiska izašla na videlo!

BLUD I NEMORAL UZELI MAHA: Sa Tijanom Ajfon UHAPŠEN i sudija koji je delio pravdu u Ligi šampiona!

SKANDAL! Tijana Ajfon razmišljala o SAMOUBISTVU i to javno iznela!

EKSKLUZIVAN SNIMAK Pogledajte TIJANU AJFON SA LISICAMA NA RUKAMA! (VIDEO)

„AJFON AFERA“ PROCURILE NOVE INFORMACIJE: Ovo se DEŠAVALO u POLICIJI! (FOTO)

– Milovim političarima se sada tresu gaće jer su u Tijaninom notesu uredno zabeležena njihova imena, telefoni, cenovnici i datumi korišćenja seksualnih usluga. Ako ta imena isplivaju u javnost, ne piše im se dobro – kaže izvor iz istrage za portal Alo.

Božidar Spasić, bivši funkcioner Državne bezbednosti navodi da je veoma opasno što su Tijana i još nekolicina privedenih devojaka u vrlo organizovanom poslu.

– U našem regionu su mnogo puta otvarani spiskovi sa poznatim imenima, pa čak i sa najvišim državnim funkcionerima. Podsećam da se uz ime jednog aktuelnog predsednika u regionu pominjala emotivna veza s jednom srpskom pevačicom. Međutim, političari i tajkuni unapred imaju pripremljen alibi – da nisu znali za neke bahanalije ili da su samo pozvani na žurku, a nikome nisu čiste ruke – objašnjava Spasić.

On ističe da su Tijana ili devojke kao ona idealan mamac za smeštanje protivnicima.

– Tijana je otvorila jednu mobilnu javnu kuću. Na Zapadu imaju te kuće u koje se ulazi i plaća, a drži ih neko iz mafijaških redova. Ona ide po tim takozvanim žurkama i naručenim bahanalijama, koji se organizuju za određene ljude. U tom miljeu nisu samo kriminalci već su u igrama i raznorazni političari i novopečeni biznismeni. Službe takve prostitutke koriste kao mamac za ucenjivanje političara ili ličnosti od interesa za tajne policije i vrbovanje za saradnju sa njima. Indikativno je da su neke od njih mamac za ubistva u kriminalnim krugovima. Budu pokretne mete, sede pored tipovane žrtve ili je namame atentatorima – ističe Spasić i dodaje:

TIJANA AJFON UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE: Podvodila tri devojke za žurku bogataša! (FOTO)

SNIMAK HAPŠENJA TIJANE AJFON: U čamcu prostitutke, a uz njih i droga i oružje! (VIDEO)

ORGIJALI SA TIJANOM AJFON: Objavljene slike starletinih klijenata! Uhvaćeni na DELU, oko njih sve BELO! (GALERIJA)

OGLASILA SE TIJANA AJFON Ljudi, da li vas boli moja sreća (FOTO)

Posebno je interesantno da imamo makroe viskog kalibra, da kada prostitutke nisu same organizovane, oni organizuju posao. U potpunosti je razrađen taj celokupni sistem. Najgora varijanta je ako se same organizuju. Ili same rade ili ih drži mafija. Nije jasno da li Tijana sama radi ili iza nje stoji neka kriminalna grupa ili tajna policija. U ovom slučaju u Bijeljini je sve praćeno i pale su važne face iz kriminalnog miljea, ali i poznate ličnosti.

Tijana, prema rečima upućenih, za dan zaradi 700 evra, a za jednu noć oko 500, u zavisnosti od toga da li je posao van granica Srbije i da li u njemu učestvuje više devojaka i muškaraca.

– Ukoliko je u Crnoj Gori sedam dana, onda naplati 2.250 evra za celu nedelju, ali zahteva smeštaj i transport na višem nivou, kao i sitne poklone i večere tokom boravka. Od poklona prihvata sve: od zlata i skupih torbi, preko cipela, do telefona – rekao je izvor za medije.

On naglašava da je jako teško dokazati da li su se Tijana i devojke bavile prostitucijom.

– Klijenti o tome sigurno neće da pričaju. Kada se govori o prostituciji, udruženo je više krivičnih dela: prostitucija, oružje, droga, kradeni automobili. Problem je koje će tužilac krivično delo da izvuče. Ranije su prostitutke prekršajno kažnjavane. Išle su u Padinsku Skelu i kopale krompir – zaključuje Spasić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter