Izvor:
18.12.2016 u 01:23
0

„Svoj životni put je izabrao sam“: Sahranjen spaljeni beskućnik, njegova DECA NISU došla na sahranu, ali je pročitano njihovo PISMO

Dragutin Todorčević, beskućnik velikog srca, sahranjen je juče na Novom groblju u Novom Sadu.

Njegov pomen i sahrana protekli su tiho, baš onako kako je i on živeo. Na večni ispraćaj došli su mu najbliži članovi porodice i prijatelji.

Dragutin inače ima petoro dece, a umesto njihovog prisustva pročitano je pismo koje su poslali:

Bio je pošten, iskren i istrajan čovek. Nema te reči kojom sada možemo da opišemo našu tugu i bol. Svoj životni put je izabrao sam, iako smo ga mi uvek zvali, da dođe i bude sa nama – pisalo je u poslednjem pozdravu nesrećnom Todorčeviću.

Podsetimo, dvanaestogodišnji dečak S. J. je sa dvojicom godinu dana starijih drugara zapalio novine i karton kojima su se pokrili Dragutin Todorčević i njegov drug Z. T. posle čega je Dragutin živ izgoreo, a Z. T. završio u bolnici.

Happytv.rs
Foto: YouTube printscreen/RTV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter