23°C

Beograd

Photo: Arhiv

Izvor: Kurir.rs

JEZIVI DETALJI ZLOČINA U JABUKOVCU: Drogirani ubili celu porodicu!

Maja Bađikić (26) i njen ljubavnik Davor Pernić (36) detaljno su isplanirali masakr na salašu u Jabukovcu, a u optužnici koju je protiv njih podiglo Više javno tužilaštvo u Negotinu navodi se da su se dogovorili da odu na imanje Raje Kazimirovića (72) da bi od njega ukrali novac!

UZ GUSLE JE ĐEDO PRAVDU PRIPOVED'O! Mitropolit Amfilohije oduševio Pljevljake kada je zapevao uz gusle! (VIDEO)

Optužnica tereti Maju da je hicima iz malokalibarske puške ubila Dragicu Kazimirović (93), a njenog sina Raju overila hicem u glavu, dok se Pernić tereti da je iz „škorpiona“ likvidirao Rajinu sestru Ljubinku Oprikić (76) i njenu ćerku Draganu Jozeljić (53).

- Pernić i Bađikićeva bili su u emotivnoj vezi. Po dogovoru su kobnog dana otišli na salaš Raje Kazimirovića. Pernić je svojim automobilom došao do kuće Maje Bađikić, koja ga je čekala spremna u svojim kolima i neko vreme je vozila za njim. Pernić je posle toga uzeo oružje iz svojih kola i prešao u Majina, kojima su se dovezli do oboda šume. Tu su stavili fantomke na glave i rukavice - stoji u optužnici protiv ljubavnika.

U HRVATSKOJ KARANTIN ZBOG KORONE : Samo preventiva, kažu nadležni!

Kako se dalje navodi, optuženi su na salašu najpre ugledali staricu Dragicu Kazimirović, koja je cepala drva, dok je njena unuka Dragana čitala knjigu.

Kako se dalje navodi, dok je Pernić preturao po kući, naišao je Raja na traktoru, a Pernić je zapucao ka njemu.

- Kad je, po Majinom nagovoru, krenuo da prekrije Raju krpom, kao što je već bio uradio sa ubijenim ženama, ona je prišla Raji i overila ga - stoji u opisu četvorostrukog ubistva, koje je u avgustu 2019. šokiralo Srbiju.

Iskazi koje su optuženi davali tokom istrage razlikuju se, a ona sve vreme negira da je učestvovala u zločinu. S druge strane, Pernić je priznao sve i objasnio zbog čega su odlučili da opljačkaju baš Kazimirovića.

- Pernić je od Dragice zatražio novac, a kad je ona rekla da nema, Bađikićeva ju je ubila. Tada je ka njima krenula Dragičina majka Ljubinka, ali je Davor zapucao i usmrtio je. Zatim je ušao u kuću i tokom premetačine pronašao tri novčanice od po 50 evra i svežanj od po 1.000 dinara - piše u optužnici.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti