Izvor:
25.11.2016 u 16:30
0

VANREDNA KONFERENCIJA MINISTRA STEFANOVIĆA: Razbijena najjača kriminalna grupa u Vojvodini, uhapšeno 11 osoba!

Policija je u više odvojenih akcija uhapsila 11 osoba na teritoriji Vojvodine zbog sumnje da su počinili više različitih krivičnih dela, među kojima su ubistva, pokušaji bistva, prodaja narkotika, bekstva iz zatvora, a zaplenjena je veća količina oružja i municije, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da je policija razbila najjaču kriminalnu grupu na severu zemlje, u Vojvodini, koja stoji iza izvršenja najtežih krivičnih dela, od ubistva do prodaje narkotika.

Uhapšen je A. K. (26) vođa ove grupe. Ove akcije potvrđuju da ne postoji kriminal koji će ostati nedotaknut i kriminalci koij mogu da se osećaju sigurno u Sribji – rekao je Stefanović.

On je rekao da je policija uhapsila vođu kriminalne grupe u Vojovodini i još osam članova te grupe koja stoji iza ubistava, pokušaja ubistava i prodaje narkotika.

Policija je kod njih pronašla 42 kilograma narkotika, pretežno skanka i manju količinu kokaina – rekao je Stefanović.

Ministar policije je naveo da nemaju nikakvu zvaničnu informaciju od vbelgijskih organa u vezi sa nepravosnažnom presudom Veselinu Vukotiću, Božidaru Spasiću i Andriji Draškoviću.

Izvior:Telegraf/Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter