Izvor:
12.12.2019 u 13:21
0

GUROVIĆA ČEKA ODLUKU O ZATVORU Košarkaš sutra u sudu zbog prebijanja ćerke i supruge

ISPOVEST TANJE GUROVIĆ Udarao me je po glavi, pala sam, a on je nastavio da se iživljava!

Košarkaš Milan Gurović sutra će biti saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici jer je bio nasilan prema ćerki i supruzi, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će predložiti sudu da mu odredi pritvor ili pak hitne mere iseljenja i zabrane prilaženja i komunikacije sa ženom i ćerkom, koje su lakše fizički povređene u toku porodične svađe.

HIT! KAKAV LICEMER Guroviću kriva žena što je pretukao i nju i ćerku

Gurović je uhapšen juče, odnosno određeno mu je zadržavanje do 48 sati kako ne bi ponovio krivično delo i kako ne bi uticao na svedoke.

Neposredno pred hapšenje, u izjavi za Blic, on je rekao da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod već nekoliko godina a ona ne.

MILAN GUROVIĆ, PRE PREBIJANJA ŽENE I ĆERKE, GOST HAPPY TV: Ovo je košarkaš PRE SEDAM DANA pričao o svojoj porodici! (VIDEO)


PROČITAJTE JOŠ

ON JE HEROJ KOSMETSKIH SRBA Pogledajte kako Vlada Petrović pomaže našim ljudima!

OPREZ! OVO NIJE ZA LJUDE: Ne kupujte ovo mleko!

UCENJIVALI DEČKA ZA 5.000 EVRA Gepekovali, tukli, pa naseli na dečiju foru

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter