Izvor:
03.12.2019 u 08:18
0

KASAPIN SA FAKULTETA KOD PSIHIJATRA Mačetom napao kolege u nervnom rastrojstvu! (FOTO)

Studentu Elektroskog fakulteta u Nišu B. S.(19), koji je uhapšen zbog sumnje da je 29. novembra oko 10.15 časova dva puta nožem ubo kolegu sa fakulteta J. M. (19) u glavu, a studentkinji J. S. (19) zadao jedan udarac u telo, nakon saslušanja u tužilaštvu i sudu određen je jednomesečni pritvor.

On se sumnjiči za krivično delo teško ubistvo u pokušaju za koje je, ukoliko se na sudu dokaže krivica, zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili od 30 do 40 godina.

Pritvor osumnjičenom je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu dovršiti pokušano krivično delo, kao i jer je za krivično delo koje mu se stavlja na teret predviđena kazna od najmanje 10 godina zatvora, a način izvršenja i težine posledica su dovele do uznemirenja javnosti koje je može ugroziti nesmetano i pravično vođenje postupka – kaže portparol Višeg suda u Nišu Ana Gajić Ristić.

Student B. S. se osim za pokušaj teškog ubistva kolege sa fakulteta J. M. tereti i za nasilničko ponašanje jer je udario studentkinju J. S.

Motiv: patološka ljubomora

Motiv napada koji se odigrao u holu fakulteta, po svemu sudeći je patološka ljubomora jer je osumjičeni B. S. bio dugo zaljubljen u studentkinju J. S. Tako je, kako se sumnja, i odlučio da nasrne na njenog momka J. M. i nju, iako sa ovom devojkom njom nikada nije bio u vezi.

Nakon što ga je savladalo obezbeđenje fakulteta, u holu je nađen i poveći nož kojim je počinjen napad, kaže izvor.

J. M. je na zadobio dva uboda u glavu, iza i izspod levog uha, ali su na sreću povrede bile lake, dok J.S. nije povređena teško već je zadobila smao udarac u telo, najverovatnije drškom noža ili rukom.

Prema rečima svedoka napada, pomahnitali B.S. je jurio holom fakulteta vičići "Je***u vam majku svima", dok su studenti bežali i tražili pomoć.

Prema nezvaničnim saznanjima, napadač se, nakon što je savladan, pravdao da ima psihičke probleme.

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Unesite pojam i stisnite enter