Izvor:
03.12.2019 u 07:29
0

ČLANOVI ZEMUNSKOG KLANA NA SLOBODI: Priča o najpoznatijoj mafijaškoj grupi ne prestaje da intrigira! (FOTO)

Uspon i pad: Od vojske zloglasnog klana danas se samo o sudbini trojice begunaca ne zna ništa, devetorica najpoznatijih „zemunaca“ i dalje su iza rešetaka, dok su neki saradnici koji nisu učestvovali u brutalnim zločinima odslužili kazne

Hrvatska policija je prošle nedelje u velikoj akciji „Krtica“ uhapsila 30 osoba zbog sumnje da su pripadnicima zemunskog, škaljarskog i kavačkog klana obezbeđivali lažne pasoše te države! Interesantno je da su srpski i crnogorski kriminalci, po ugledu na nekada najmoćniju kriminalnu grupu na Balkanu, zloglasni zemunski klan, koristili usluge hrvatskih falsifikatora.

– Nova generacija mafijaša je po receptu „zemunaca“ nabavljala pasoše Hrvatske, ali nijedna od sadašnjih kriminalnih grupa nije uspela da dostigne moć zemunskog klana, koji je u jednom trenutku pomislio da je postao moćniji i od države – kaže izvor.

Iako je zemunski klan razbijen pre 16 godina, posle ubistva srpskog premijera Zorana Đinđića, priča o ovoj mafijaškoj grupi i danas ne prestaje da intrigira.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter