Izvor:
20.11.2019 u 14:37
0

DVE ŽENE I MLADIĆ HTELI DA OTMU FUDBALERA Traga se za četvrtim kindaperom!

Zbog pokušaja otmice fudbalera Alekse Terzića uhapšeni su Nikola S (22) , Dušanka I. (21) i Emilija J. (19).

Kako saznajemo, njima je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Policija je identifikovala još jednu osobu, koja se sumnjiči da je učestvovala u izvršenju ovog krivičnog dela, i za njom se intenzivno traga. Svi oni osumnjičeni su da su jutros, u Novom Beogradu oduzeli vozilo marke BMW kojim je upravljao dvadesetgodišnji fudbaler Aleksa Terzić.

Kako se sumnja oni su "audijem" preprečili Terziću put i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Terziću su zadali više udaraca, a oduzeli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima. Prilikom hapšenja, policija je kod Nikole S. pronašla "audi" koji je korišćen u izvršenju krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog. Takođe, policija je pronađla i Terzićev BMW.

Osumnjičeni će biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

OTMICA VREDNA 5.000 EVRA: Mladići su me UDARALI, a onda je DEVOJKA vrisnula!

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter