Izvor:
08.11.2019 u 15:50
0

OPŠTA PANIKA U JAGODINI: Rumunka pobegla, a muž je uz pomoć oca uhvatio i pretukao!

Policija u Jagodini lišila je slobode oca i sina, D.K. (64) i Z.K. (45) iz sela Bobovo kod Svilajnca pod sumnjom da su izvršili krivično delo otmice.

NjihAva žrtva bila je pedesetjednogodišnja rumunska državljanka.

Rumunka je neko vreme živela kod osumnjičenih u vanbračnoj zajednici sa starijim D.K. Međutim, kako je izjavila, njen bivši nevenčani suprug D.K. je postao nasilan pa je pobegla kod prijateljice u istom selu.

Otac i sin su se dali u poteru. Kada su došli do kuće meštanke gde se Rumunka skrivala naišli su na zaključana vrata. Za njih to nije bila prepreka jer su jednostavno razvalili vrata i upali u kuću.

Prilikom otmice Rumunka je dobila batine, ubačena je silom u vozilo i odvedena u nepoznatom pravcu, kaže izvor blizak istrazi.

Slučaj je odmah prijavljen policiji u Jagodini koja je munjevito reagovala i otmičare je samo posle nekoliko sati pronašla kod njhovih rođaka u susednom selu Proštac.

Rumunka je oslobođena, a osumnjičeni zatvoreni iza rešetaka.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter