Izvor:
06.11.2019 u 13:28
0

HULIGANI VRAĆENI U ĆELIJE: Brutalnim napadačima na Srbe u Kninu dva meseca pritvora

Sud u Šibeniku preinačio je odluku sudije prema kojoj su sedmorica huligana osumnjičena za napad na Srbe u kafiću u Uzdolju, vraćena u pritvor.

Osumnjičeni su pušteni na slobodu i biće vraćeni u istražni pritvor na još dva meseca.

Pripadnici navijačke grupe "torcida" se sumnjiče da su napali vlasnika i goste kafića u Uzdolju 21. avgusta, a krajem oktobra sud ih je pustio da se brane sa slobode i odredio im mere opreza, prenosi Index.

Načelnik šibensko-kninske policije, otkrio je da su se torcidaši tog avgusta okupili u Splitu i sa više vozila krenuli u Uzdolje zbog utakmice Crvene zvezde.

Nakon što su se parkirali u blizini ugostiteljskog objekta, jedan je izašao iz automobila i otišao u izvidnicu, a zatim ušli u ugostiteljski objekt maskirani fantomkama i napali goste, dok su vozači ostali u automobilima.

Kada su ušli u ugostiteljski objekat, na nacionalnoj osnovi su verbalno vređali vlasnicu objekta i zatečene goste, uništavajući inventar palicama, a zatim su palicama napali zatečene goste u objektu, zbog čega je njih petero lakše povređeno.

Među povređenima je bio i jedan maloletnik.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter