Izvor:
19.10.2019 u 18:43
0

KRVAVI ČIN UBISTVA DETETA: MAJKA ga UBILA i bacila u sanduk!

Majka Azra Č. (47) i njena ćerka tinejdžerka koje su uhapšene pre nekoliko dana u sarajevskom naselju Alipašino Polje zbog stravičnog slučaja čedomorstva, telo ubijene bebe sakrile su u sanduku u jednoj od prostorija u stanu u kojem su živele.

Majka je odmah pokušala da prikrije ovaj zločin i, umesto da sve prijavi policiji, ćerki je pomogla da bebu, koja je posle porođaja u stanu ubijena, krvavu zamota u kesu i stavi u sanduk. Telo je danima bilo u sanduku pre nego što su otkrivene, a policija stigla u stan i zatekla stravičnu scenu.

Majka se nalazi u jednomesečnom pritvoru, dok je ćerka, s obzirom na to da je maloletna, smeštena u jednu vaspitnu ustanovu. Sada se istražuje ko je sve od članova porodice znao za ovaj slučaj.

Prema nezvaničnim informacijama, slučaj je otkriven nekoliko dana nakon čedomorstva, jer je maloletnica primljena na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu zbog obimnog krvarenja i jakih bolova.

kurir.rs
Foto: : funeral-agency

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter