16°C

Beograd

DVOJICA SRBA HITNO PREBAČENA U BOLNICU: Napad od strane kosovskih ALBANACA!

* Braća Stanimir (74) i Miodrag Bojović (54) zadobili su teže telesne povrede

* To se dogodilo u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu popodne desila na ulazu u Kuršumliju

* Do nesreće je došlo kada je automobil marke audi inostranih tablica u kojem su se nalazila dvojica Albanaca sa Kosova, udario u auto marke jugo u kojem su se nalazila braća Bojović iz kuršumlijskog sela Kosanička Rača

Tom prilikom jugo je bukvalno smrskan i od siline udarca odbačen u stranu dok drugom autu nije pričinjena veća materijalna šteta. Iz smrskanog auta braću Bojović su izvukli vatrogasci iz Kuršumllije i posle ukazane prve pomoći u kuršumijskom Domu zdravlja hitno su prebačeni u prokupačku bolicu gde im je urađena dijagnostika.

S.B. koji se nalazio na mestu vozača zadobio je povrede kuka i grudnog koša i zadržan je na odeljenju ortopedije dok M.B. koji je bio na mestu suvozača ima prelom butne kosti i povredu čeonog dela glave ali i druge povrede po telu zbog čega je prebačen u niški kliničko bonički centar na dalje lečenje - rekli su u prokupačkoj bolnici, dok su dva mladića albanske nacionalnosti koji su se vozili u audiju zadobili lakše povrede.

Oni su u kuršumlijskom Domu zdravlja odbili da prime lekarsku pomoć. Inače, prema nezvaničnim podacima, do nesreće je došlo kada je automobil jugo u kojem su se nalazila braća Bojović , a koji je saobraćao iz pravca Merdara ka Kuršumliji preko pune linije pokušao da skrene na okolnu benzinsku pumpu pri čemu ih je udario audi koji je saobraćao iz suprotnog pravca.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar