Izvor:
07.10.2019 u 15:06
0

BRATMILOVAC KOD LESKOVCA ZAVIJEN U CRNO: Visila je na VEŠALIMA!

Žena (43) iz Bratmilovca u okolini Leskovca izvršila je u ponedeljak ujutru samoubistvo vešanjem.

Njeno telo, prema nezvaničnim informacijama, pronašao je suprug u garaži porodične kuće.

Motive za ovaj čin, koji je porodicu sa dvoje dece zavio u crno, meštani Bratmilovca ne mogu ni da naslute. Bili su šokirani saznanjem da je njihova komšinica odlučila da sebi oduzme život.

Oni pričaju da su im komšije imale skladan brak, da su oboje bili zaposleni i da su se trudili da svoju decu izvedu na pravi put.

Slučaj je policiji prijavljen oko sedam časova, a o ženi koja je odlučila da sebi prekrati život u ovom naselju imaju samo reči hvale. Opisuju je kao vrednu osobu koja je bila posvećena porodici, poslu i deci.

Ne mogu da veruju da se odlučila na ovakav korak, jer je znaju kao vedru i pozitivnu osobu koja je često govorila o planovima vezanim za uređenje porodičnog doma na čemu je sa suprugom radila.

Kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter