Izvor:
26.09.2019 u 19:21
0

OBRT ZA 180 STEPENI U ISTRAZI MASAKRA U JABUKOVCU: Uhapšena DEVOJKA! Zaprepastiće vas njena ULOGA!

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je devojka "tipovala" žrtve.

M. B. (25) uhapšena je zbog sumnje da je učestvovala u četvorostrukom ubistvu u Jabukovcu. Ona se sumnjiči za teško ubistvo u saizvršilaštvu koje se dogodilo 7. avgusta, zbog kog je već uhapšen Davor P.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je devojka "tipovala" žrtve.

Ranije uhapšeni Davor P. u međuvremenu je izmenio iskaz i ispričao je da je M.B. dala ideju za pljačku, kao i da je ona pucala!

Da podsetimo, četvorostruko ubistvo dogodilo se 7. avgusta u okolini Negotina, kada su iz pištolja ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53). U žrtve je ispaljeno 10 hitaca, a tokom istrage policija je privela više od 10 ljudi.

Osim što je na desetine meštana i poznanika Kazimirovića saslušano, njih 20 je čak i poligrafski ispitivano. Egzekutori su, prema nalazima iz istrage, u žrtve pucali iz dva oružja, u Raju Kazimirovića i sestru pucano je iz jednog pištolja, a u majku i sestričinu iz drugog. Kazimirović je ubijen na traktorskom sedištu, a žene ispred trema, odnosno pored kućnog stepeništa. Ubice su ženama, nakon što su im pucali u glavu, lica prekrili krpama.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter