Izvor:
09.09.2019 u 15:23
0

TRAGIČAN KRAJ SRPSKOG REPERA: Gru je bio dečak u duši!

Reper Dalibor Andonov Gru poginuo je danas kod Nautičkog kluba "Zemun" nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Dalibor Andonov koji je bio poznat pod nadimkom Gru je rođen 8. marta 1973. godine u Dimitrovgradu iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a posle toga u Beograd. Upravo je u Beogradu završio mašinsku školu, ali ubrzo je shvatio kako je njegova najveća ljubav muzika. Muzikom je počeo da se bavi odmah nakon srednje škole. Neko je vreme trenirao vaterpolo, a poslednjih godina voleo je da skija i igra košarku.

Sa pesmom “Biću tu” je 1996. godine postao jedan od najpopularnijih repera ne samo u Srbiji nego i u regionu. Posle velikog uspeha ove pesme usledili su i drugi albumi sa hitovima: “Vetrenjače”, “Gru 2” te kompilacija “95-2000" i mnogi drugi.

Svojevremeno je učestvovao i u rijalitiju “Veliki Brat VIP”.

Kako saznajemo, Gru je tragično stradao danas oko 15.20 časova, a iz vode su ga izvukli prijatelji.

Pozvana je Hitna pomoć, a lekar je konstatovao smrt.

Izvor: Blic
Foto: Wikipedia/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter