Izvor:
09.09.2019 u 15:00
0

HAOS U CENTRU BEOGRADA: U Kosovskoj ulici najdramatičnije!

Haos u centru Beograda.

Snažno nevreme je danas oko 16 časova protutnjalo srpskom prestonicom, nanoseći štetu stanovnicima grada. Prethodno je olujno nevreme pogodilo Suboticu i severne delove zemlje.

U Kosovskoj ulici u centru Beograda nevreme je otkinulo nekoliko grana od kojih je jedna pala direktno na krov parkiranog automobila i načinila veliku materijalnu štetu vlasniku vozila.

Da podsetimo, nevreme je protutnjalo kroz Suboticu i okolna mesta oko 14 časova. Padala je jaka kiša, a u jednom trenutku i grad. Kako su izvestili posetioci Fejsbuk grupe Subotica.com, slična situacija je bila i u Tavankutu, kao i u Aleksandrovu, gde je pao grad, ali i u Malom Bajmoku. Dok je u Bačkoj Topoli pala veća količina kiše.

U košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar sa najjačim udarima na jugu Banata, povremeno preko 25 metara u sekundi. Jaki plјuskovi, grmlјavina, grad i olujni vetar će se sa zapada Srema i Bačke premeštati ka severnom i srednjem Banatu.

Izvor: Alo.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter