Izvor:
28.08.2019 u 09:38
0

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD VRANJA: Jamasakijem u zaštitnu ogradu!

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u utorak oko 20 časova na putu kod sela Suvi dol nedaleko od Vranja, teške telesne povrede zadobio je vozač motocikla (52) , potvrđeno je u PU Vranje.

Prema navodima policije do nezgode je došlo kada je muškarac iz Vranja (52) upravljajući motociklom marke "jamasaki“ udario u zaštitnu ogradu pored puta i pao na kolovoz. Tom prilikom zadobio je teške telesne povrede i zbrinut je u Zdravstvenom centru u Vranju.

Po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju uviđaj su izvršili policijski službenici PU Vranje.

Na području Policijske uprave u Vranju, 27. avgusta ove godine registrovane su dve saobraćajne nezgode. Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede.

Registrovana su dva prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru – učestvovanje u tuči i vređanje., saopštila je policija.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter