28°C

Beograd

MONTRUM IZ JABUKOVCA PAO NA POLIGRAFU: Prvobitna namera mu je bila drugačija od onog što je uradio!? (FOTO)

Davor je pozvan telefonom da dođe u policiju. Došao je potpuno opušten, ali je poligraf pokazao da on nešto krije.

Davor P. koji je juče uhapšen zbog četvorostrukog ubistva u selu Jabukovac, otkriven je sasvim slučajno tokom poligrafskog ispitivanja

Prema nezvaničnim saznanjima, Davorova prvobitna namera je bila da opljačka Raju Kazimirovića i da pobegne, međutim bio je "primoran" da zapuca kada je domaćinova sestričina počela da doziva pomoć

Istraga nezapamćenog zločina je krenula od tačke da se ispitaju svi u selu sa kojima Raja nije bio u prijateljskim odnosima

Kako je rečeno iz izvora bliskog istrazi, svi su prošli poligrafsko ispitivanje. Onda je policija počela da ispituje sve koji su u skorije vreme počinili bilo kakvo krivično delo i oni su svi prošli ispitivanje. Međutim, vrlo brzo na njihovoj listi se našao Davor jer je već bio poznat policiji od ranije. Pozvan je u policijsku stanicu i na poligrafu je - pao.

- Davor je pozvan telefonom da dođe u policiju. Došao je potpuno opušten, ali je poligraf pokazao da on nešto krije. Kako ga je policija "pritisla" da progovori i pitala da li je počinio zločin, odmah je priznao. Ubica je rekao da je jedva čekao da prizna zločin jer nije mogao više da živi u strahu. Davor je policiju odveo na mesto gde je čuvao svoj arsenal oružja i objasnio im šta se dogodilo u domu Kazimirovića - rekao je izvor blizak istrazi.

Davor nije imao nameru da ubije bilo koga. Kada je ušao u dom Kazimirovića , kako je rekao policiji, imao je za cilj da opljačka domaćina jer je znao da ima pozamašnu svotu novca. Međutim, u kući je zatekao tri žene koje su spavale, kada ga je ugledala Rajina sestričina, počela je da vrišti i da doziva u pomoć. Prema navodima našeg izvora, Davor je zapucao iz - straha.

Podsetimo, Davor je 7. avgusta ove godine na salašu u Jabukovcu kod Negotina hicima iz vatrenog oružja usmrtio R.K. (1947), Lj.O. (1943), D.K. (1926) i D.J. (1966), saopštio je MUP.

Promakla mu dva "šteka"

Na imanju Raje Kazimirovića (72), jednog od četiri žrtve masakra u negotinskom selu Jabukovac, policija je na dva mesta pronašla ukupno 10.000 evra koji su promakli Davoru. Prema nezvaničnim informacijama, motiv zločina je koristoljublje i sumnja se da je ukradeno oko 100.000 evra. Na salašu je i pored toga ostala pozamašna suma novca, što ukazuje da su Kazimirovići bili tipovani i da je napadač tačno znao gde se nalazi glavni "štek".

Izvor: Alo.rs
Foto: youtube/printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar