Izvor:
20.08.2019 u 20:36
0

HTEO DA ZAPALI PORODIČNU KUĆU, PA GA JE PLAMEN ZAHVATIO: Vatra zamalo PROGUTALA I NJEGOVE RODITELJE koji su mu očajni pritrčali u pomoć!

Niko od povređenih posle požara nije životno ugrožen, ali su im konstatovane brojne opekotine

Darko P. (43) teško je povređen kad je pokušao da zapali porodičnu kuću u selu Lipe kod Smedereva, u kojoj su se u tom momentu nalazili njegovi roditelji.

Prema nezvaničnim informacijama, drama se odigrala u ponedeljak uveče.

– On je navodno došao sa dve flaše benzina i pokušao da zapali kuću.

Međutim, jedna flaša mu je eksplodirala i uspeo je da zapali sebe – priča naš izvor iz istrage:

– Roditelji su pritrčali da mu pomognu, pa je plamen, koji je zahvatio 70 odsto Darkovog tela, prešao i na njih! Oni su prebačeni u Opštu bolnicu u Smederevu, ali je kasnije odlučeno da Darko i njegova majka budu transportovani na Kliniku za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju KC Srbije u Zvečanskoj – dodao je naš izvor.

Kako saznajemo, niko od povređenih posle požara nije životno ugrožen, ali su im konstatovane brojne opekotine.

– Motiv paljenja kuće zasad nije poznat, ali su zbog požara koji je zahvatio nameštaj intervenisali vatrogasci. Inače, u kući stanuju i Darkova supruga i malo dete, ali oni u tom momentu nisu bili prisutni – rekao je izvor.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter