Izvor:
20.08.2019 u 18:56
0

LEKARI BEZ GRANICA: :Potonuo brod sa 100 migranata!

Organizacija "Lekari bez granica" saopštila je danas da strahuje da je brod sa više od 100 migranata potonuo kod obale Libije.

– Imamo mnogo razloga da strahujemo da se dogodilo ono najgore i da je više od stotinu života izgubljeno – saopštila je ta organizacija na Tviteru.

Libijska obalska straža se za sada nije oglasila tim povodom.

Libija je postala ključna tačka na putu migranata, od kojih mnogi nastoje da stignu do Evrope u plovilima koja nisu pogodna za tako dug put.

Brod koji je prevozio 250 ljudi, mahom iz Eritreje, potonuo je prošlog meseca istočno od Tripolija, podseća Rojters. Spaseno je njih 134, dok je 115 nestalo.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter