Izvor:
16.08.2019 u 17:07
0

DANIMA SE PRIPREMAO: Srbin pobegao iz zatvora u Nemačkoj!

Nemačka policija traga za državljaninom Srbije A. E. (42), koji je pobegao iz zatvora u Bohumu.

Policija u Bohumu je saopštila da je u toku opsežna potraga za beguncem, s pojačanim policijskim snagama, helikopterom i psima tragačima.

Uz saopštenje koje prenose nemački mediji, policija je objavila i fotografiju osuđenika kome se od sinoć gubi svaki trag.

On je sinoć u 19.27 preskočio zid visine pet metara čiju bodljikavu žicu je prekrio ćebetom.

Bio je zadužen za čuvanje opreme u sportskoj hali zbog čega nije bio pod stalnim nadzorom. Policija navodi da je delove sportske opreme tako sastavio da se na njih popeo i preskočio zid.

U zatvoru služi kaznu zbog krađe, nanošenja opasnih telesnih povreda i teške pljačke, koja je trebalo da mu istekne 2021. godine.

U zajedničkom saopštenju policije, tužilaštva i zatvora, navodi se da je A. E. visok 1,75 metara, vitke figure, braon očiju i kose. Ima tetovaže na ramenima i obe ruke.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter