Izvor:
15.08.2019 u 12:55
0

OTETA SRPKINJA U TORINU: Razlog je bizaran!

Trojica muškaraca kidnapovala su Srpkinju u centru Torina u sredu prepodne.

Srpkinja je šetala centrom grada sa svojim partnerom, kada se kraj njih zaustavio crni kombi i kojeg su izašli maskirani otmičari i oboje pokušali da uvuku u kombi. Muškarac je uspeo da se otrgne napadačima, dok su našu državljanku uspeli da uvuku u vozilo i pobegli.

Otmičari su pokušali da se sakriju u privatnoj garaži, ali naišli su na čuvara garaže koji im je objasnio da je njihovo vozilo isuviše veliko da bi se tu parkirali i da će parking morati da pronađu na drugom mestu. Dok su razgovarali sa čuvarom, policija ih je opkolila.

Policajci su u kombiju pronašli 35-godišnjakinju, koju su otmičari vezali kanapom, a usta joj zapušili lepljivom trakom, i trojicu Nemaca, vlasnika građevinske kompanije u Nemačkoj (54), i dvojica mladića starosti 24 i 26 godina koji su poznati policiji

Prepostavlja se da je motiv otmice to što je Srpkinja ranije pozajmila novac na kamatu od nemačkog biznismena, a svoj dug vratila lažnim novcem. Nemac je odlučio da je na ovaj način natera da vrati novac.

Portal "Il canavese" preneo je da je zdravstveno stanje Srpkinje dobro, osim što je preživela veliki šok i stres. Kod nje je pronađeno 2.700 evra u kešu.

Muškarac koji je u trenutku otmice bio sa njom najverovatnije nema veze sa ovim slučajem.

Izvor: B92
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter