Izvor:
15.08.2019 u 09:26
0

NESREĆA U RUMI: Voz naleteo na drumsko vozilo! (FOTO)

Jedna osoba je teže povređena sinoć, kada je u železnickoj stanici Ruma, na putnom prelazu obezbeđenom automatskim branicima, međunarodni putnički voz naleteo na drumsko vozilo, koje se provlačilo između spuštenih rampi, saopštilo je preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije".

Voz je naleteo na drumsko vozilo, u sredu 14. avgusta, u 22.28 sati, a prema prvim informacijama, teže je povređena jedna osoba iz drumskog vozila.

Za nesreću na putnom prelazu u Rumi odgovoran je isključivo vozač drumskog vozila, koji nije poštovao propise i saobraćajnu signalizaciju, jer je pokušao da zaobiđe spuštene branike na putnom prelazu, ističe se u saopštenju.

Takođe, podseća se da se u proteklih par dana dogodilo nekoliko slučajeva da nesreće na putnim prelazima prouzrokuju vozači drumskih vozila nepoštovanjem propisa i saobraćajne signalizacije.

– Infrastruktura železnice Srbije -ponovo apeluje na sve učesnike u drumskom saobraćaju da poštuju propise i ne pokušavaju da pređu preko pruge kada su rampe spuštene, jer je to jedini način da se spreče nesreće i sačuvaju ljudski zivoti.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter