29°C

Beograd

NOVI DETALJ MASAKRA U JABUKOVCU: Brutalni sejači smrti naterali Raju na učini OVO pre nego što su ga likvidirali! (FOTO)

Četvorostruko ubistvo u Jabukovcu i dalje je obavijeno velom tajne. Još nije poznato ko je brutalno likvidirao Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i njenu ćerku Draganu (53).

Njihova beživotna tela pronađena su u petak po podne na imanju Kazimirovića, a prema informacijama iz istrage, tela su u dvorištu bila dva dana, a kako je kuća smeštena u zavučenom zaseoku, tek ih je u petak pronašao komšija.

Prvi rezultati istrage govore da je zločin počinjen iz koristoljublja, s obzirom da su, prema nezvaničnim saznanjima, u kući otkriveni tragovi premetačine. Na osnovu poslednjih veštačenja izvlači se zaključak da je Raja Kazimirović poslednji ubijen i ne isključuje se mogućnost da je bio prinuđen da gleda egzekuciju najmilijih.

- Sumnja se da su ubice uletele na salaš odmah pošto je Raja stigao sa njive. Jedan je došao do njega i držao ga na nišanu, dok se drugi spustio do šupe, gde su mu bile majka i sestričina. Verujemo da je u tom trenutku Rajina sestra bila u kući i da nije slutila kakva se drama odvija napolju - priča izvor blizak istrazi.

Prema ovoj verziji, ubice su tražile od Raje da im kaže gde su pare, a da bi ga uverili da su ozbiljni, prvo su hicima u glavu ubili njegovu majku i sestričinu. On je sve to gledao.

- Tada je, čuvši viku, kako se pretpostavlja, iz kuće izletela Rajina sestra, koja kada je videla šta se dešava počela da zapomaže. Onda se napadač, koji je držao Raju na nišanu, okrenuo i pucao. Pogodio je u usta i na mestu usmrtio. Tog trenutka Raja je krenuo da ustaje sa sedišta na traktoru, ali mu je ubica ispalio četiri hica u donji deo grudi i stomak. Petim ga je overio u čelo - kaže izvor i dodaje da su Rajina majka i sestričina usmrćene sa po dva hica u glavu različitim kalibrom.

Podsetimo, obdukcija je pokazala da je ubica prilikom likvidacije koristio prigušivač na pištolju.

Od kada su pronađena tela, meštani Jabukovca žive u neprestanom straku. O ubijenom Raji meštani govore kao o teškom čoveku preke naravi, ali niko ne može ni da pretpostavi zašto je ubijen na tako brutalan način.

Zanimljivo je da tragovi pronađeni na licu mesta ukazuju na to da je reč o profesionalcu, budući da nijednom nije promašio. Takođe, na licu mesta nisu pronađene čaure, kao ni oružje.

- U toku je istraga i trenutno se radi na prikupljanju svih dokaza. Uz pomoć baznih stanica ispitaće se ko je sve bio na ovom području, rade se i DNK analize, do sada je na poligrafu bilo 15 osoba i svu su ga prošli - rekao je izvor.

Izvor: Alo.rs
Foto: printscreen/kurir

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar