Izvor:
14.06.2019 u 10:49
0

VELIKI POŽAR U FABRICI: Nastala milionska materijalna šteta!

Usled velikog požara u fabrici izolacionog materijala "Fragmat" u slovenačkoj opštini Cerknica, koji je ugašen u jutarnjim satima, nastala je milionska materijalna šteta.

Premijer Marjan Šarec posetio je stanovnike Cerknica, koji su zabrinuti zbog mogućih ekoloških posledica.

Materijalna šteta koju tek treba tačno proceniti je velika, jer je najveći deo fabrike u koju je 2012. investirano 20 milona evra izgoreo, kao i repromaterijal vredan oko pet miliona evra.

Uzroci požara u čijem je gašenju učestvovalo 300 vatrogasaca tek će biti utvrđen.

S obzirom na to da je tokom noći gust dim dostizao sedam kilometara visine i širio se okolo, preventivno je obustavljen rad tri škole i dva dečija vrtića, ispituje se stanje voda, a stanovništvu je preporučeno da ne koristi povrće iz svojih bašti ili da ga bar dobro opere pre konzumiranja.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter