Izvor:
21.05.2019 u 19:16
0

UŽAS! BRUTALNO PRETUKAO STARICU U LOZNICI: Zvonio kao poštar, ušao i tražio novac, a kad je video da ga nema, počeo da se iživljava!

Loznički policijski inspektorski tandem Duško Popović – Željko Blagojević, koji su prešli u kriminalističku policiju iz uniformisanog sastava, uspeli du da pronađu osumnjičenog za atak na sugrađanku D.P. (70), koji se nedavno dogodio u Beogradskoj ulici, u centru grada, nedaleko od „Zelene pijace“.

Ustanovljeno je da je staricu, ni krivu ni dužnu, premlatio „na mrtvo ime“ tridesetdvogodišnji Mile Z. iz ovdašnjeg naselja Gradilište. Znajući da njen muž, svako jutro, ide rano na posao na „Zelenu pijacu“, Mile Z. je zazvonio na vrata. Domaćica je bila iznenađena ko tako rano zvoni. Pitala je ko je, odgovorio joj je da je poštar. Htela je samo da vidi koji je to „poštar“, otključala je, malo odškrinula vrata, a kad je videla da je prevara, krenula je da ih zatvori.

Verovatno bi uspela da razbojnik nije imao pribor za razvaljivanje i razvalio ih je.

Kad je ušao u stan, tražio je novac, koji ova žena nije imala, a kad je ustanovio da ga nema, onda je počeo da je mlati. Tom prilikom dobila je prelom nosa, jagodičastih kostiju lica, četiri zuba. Na telu ove žene, koja slovi za finu u svakom pogledu u komšiluku i gradu, ostali su mnogobrojni hematomi od udaraca.

Za istragu je bilo komplikovanije što je reč o mladiću, koji, do sada, nije imao sukobe sa zakonom. Vešti policajci su ga, oprezno i valjano, nadgledali, uočili su čudno ponašanje i nova pojavljivanja, nedaleko od stana napadnute žene. Kada su došli i do drugih važnih informacija, priveden je u policiju, gde je bilo jasno ko je, na tako stravičan način, upao u stan starice da je umlati na mrtvo ime. Procesuiranje je u toku.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter