Izvor:
17.05.2019 u 08:40
0

JEZIVO! OVO JE MESTO NESREĆE NA KOJEM JE MINISTARKIN AUTO NALETEO NA UNIŠTEN AUTOMOBIL: Delovi na sve strane, IMA MRTVIH! (FOTO)

Ministarka nije bila povređena, a njeni saradnici odmah su pozvali hitnu pomoć i policiju.

Jedna osoba poginula je sinoć u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš.

Nesreća se dogodila na delu puta Grocka – Begaljičko brdo, kada je vozilo marke "pežo" kragujevačkih registarskih oznaka iz zasad nepoznatih razloga udarilo u stub nadvožnjaka. Nesrećni čovek je izdahnuo na mestu nesreće.

Na delove tog vozila, koji su se od siline udara rasuli po kolovozu, potom su naletela dva vozila Vlade Srbije, koja su naišla neposredno posle nesreće, a u jednom od njih bila je i ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Izvor: Espreso.rs
Foto: Arhiva, Espresso.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter