Izvor:
22.04.2019 u 15:01
0

NAPAD PSA NA DEVOJČICU U PANČEVU: Rane su sanirane ali postoji opasnost od infekcije!

Devojčici, koju je juče napao pas u Pančevu su sanirane rane i dobro je urađena plastična rekonstrukcija, a ono što nas sada najviše brine jeste da ne dođe do infekcije, rekao je direktor Instituta za majku i dete dr Radoje Simić, gde je i smeštena ova trogodišnjakanja.

On dodaje da se nadaju najboljem i napominje da je devojčica primljena sa težim povredama mekog tkiva.

"U jako lošem stanju je devojčica bila kada smo je primili, pas je naneo veliku štetu po licu devojcice, sam prizor je bio težak", kaže Simić.

Devojčica uzmenemirena i uplašena, noć je provela na intezivnoj nezi,objašnjava Simić, ali je danas od, kada je majka uz nju, bolje.

Direktor Instituta kaže da će uskoro u lečenje devojčice uključiti i psihijatra, jer, kako objašnjava, trauma je prevelika.

Juče oko 17 časova i 30 minuta na Starom Tamišu, u Pančevu, pas je izujedao trogodišnju devojcicu.

Ona je sa teškim povredama lica prevezena u Institut za majku i dete u Beogradu gde su joj sanirane povrede, kažu iz MUP-a Pančevo za Tanjug.

Radnici pancevacke Zoohigijene nakon nemilog dogadaja izašli su odmah na lice mesta i uhvatili nečipovanog labradora koji je napao devojcicu.

Pas je smešten u prihvatilište

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter