Izvor:
24.09.2016 u 17:50
0

DRAMA U BEOGRADU: Hrabri policajac SPEKTAKULARNO savladao odbeglog robijaša!

Beogradski policajac Andrija Šević (27) bio je glavni akter spektakularnog hapšenja odbeglog robijaša iz Niša Vuka S. (19), za kojim je bila raspisana centralna policijska poternica.Filmska potera počela je preksinoć u Siminoj ulici, u strogom centru Beograda.

Posle polučasovne jurnjave centralnim ulicama u poteru su, na poziv policajca Ševića, uključene i patrole Starog grada i Interventna jedinica. Kako saznajemo, mladi policajac je prilikom legitimisanja nekoliko mladića u parku u Vasinoj ulici otkrio da je za Vukom S. raspisana poternica zbog bekstva iz zatvora. Mladić je odmah počeo da beži, a Šević je krenuo za njim i preko radio-veze zatražio pojačanje.

Usledila je spektakularna jurnjava. Begunac je kao u filmovima sebi krčio prolaz odgurujući ljude na ulici, ali mu je hrabri policajac stalno bio za petama. Kada je mladić utrčao u podrum u Vasinoj 15, policajac je bez straha uleteo za njim i posle kraće borbe mu stavio lisice na ruke – kaže očevidac ovog događaja.

Patrola Starog Grada privela je mladića u stanicu i utvrdila da je pobegao iz zatvora u Nišu.

Izvor:Alo
Foto:News Executive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter