Izvor:
24.09.2016 u 13:34
0

TEŠKA POVREDA U CENTRU BEOGRADA: Muškarac PAO SA VISINE kod Kalemegdana!

Kod donjeg dela Kalemegdana noćas je teško povređen 21-godišnji muškarac koji je verovatno pao sa par metara visine, posle čega je odvezen na reanimaciju u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Hitna pomoć je u tom slučaju intervenisala 18 minuta posle ponoći, kod splava "Bela vista", a muškarac je navodno bio u alkoholisanom stanju.

U Ulici 22. oktobra, kod Vatrogasnog doma u Zemunu, u 20.25 sati Hitna pomoć je zatekla žensku osobu između 50 i 60 godina starosti, za koju je navedeno da ju je udario autobus i koja je u teškom stanju prevezena u KBC "Zemun".

Na autoputu za Zagreb u blizini Hitne pomoći u 19.37 sati 40-godišnja ženska osoba je pregledana i zbrinuta na licu mesta.

Hitna pomoć je noćas imala 126 intervencija od kojih 25 na javnom mestu, navela je Macura.

Ona je, takođe, rekla da je juče zabeležena 141 intervencija Hitne pomoći od kojih 64 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške traume.

Tanjug
Foto: Twitter/Mishoni54

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter