Izvor:
18.02.2019 u 18:41
0

ODNEO ŽIVOTE ŠABANA I MIRSADA, A SADA ĆE SNOSITI POSLEDICE: Pijani Nemac odgovoraće za dvostruko ubistvo!

Pevač Šaban Šaulić u nedelju, 17. februara, preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Nemačkoj, a protiv nemačkog državljanina koji je učestvovao u udesu podneta prijava za ubistvo dve osobe.

Šaban Šaulić je u saobraćajnoj nesreći poginuo u Nemačkoj, vraćajući se sa svog poslednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao nemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola, a tamošnja policija saopštila je danas da je preminuo i Mirsad Kerić (43), vozač automobila u kojem je život juče izgubio Šaban.

"Protiv vozača koji je vozio automobil koji se zakucao u onaj u kojem je bio Šaulić podneta je službena krivična prijava", istakao je izvor upućen u zvaničnu istragu, pa dodao:

"Tereti se za ubistvo jer su preminule dve osobe. Državni tužilac je preuzeo slučaj.

Podsetimo, Šaban je helikopterom je dopremljen do bolnice. Porodica je pričala sa doktorkom koja ga je reanimirala, a imao je maskimalni tretman kada je medicinska pomoć u pitanju. To je jedna od najboljih bolnica u ovom delu Nemačke u koju je prebačen. Ta srčana aorta je bila smrtonosna i reanimacija je trajala dva i po sata. Nažalost nije preživeo.

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavešteno naše Ministarstvo spoljnih poslova.

Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a tačan datum sahrane će biti naknadno objavljen.

Kurir
Foto:mirsadkeric75

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter