Izvor:
14.09.2016 u 17:25
0

ZORANE, POMOZI MAMI UBIJENE JELENE! Majka pokojne pevačice je TEŠKO BOLESNA!

Zorica Krsmanović (53), majka ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče, veruje da Zorica Marjanović, svekrva njene ćerke, ima moć da leči ljude, ali za sada joj se ne bi obratila za pomoć, iako boluje od opake bolesti. Jelenina majka iz bolničke postelje poručuje da ne želi da smeta svekrvi svoje ubijene ćerke, koja je nedavno osumnjičena za bavljenje nadrilekarstvom.

Ne bih ja sada da joj smetam… Pogotovo kada su joj oduzete te neke njene stvari (ikone, slike svetaca), pa neće sad da radi. Ja verujem da ona može da leči ljude, ali ne bih da joj stajem na muku. Lečila je ona mnoge i mnogima je ranije pomogla. Nisam kod nje ranije išla – sve najlepše o svekrvi svoje ubijene ćerke rekla je teško bolesna Jelenina majka, koja zasad ide samo svom lekaru.

Zorica trenutno leži kod kuće, jer joj je pre mesec dana pozlilo nakon što je primila kontrast prilikom snimanja stomaka na magnetnoj rezonanci.

Alergična sam na kontrast i loša mi je krvna slika, pa sam ponovo radila analize i sada čekam rezultate. Sva sam žuta jer mi se tečnost vraća u jetru. Takođe imam žlezde na stomaku, pa pijem tablete da se povuku. Ne mogu da primam hemioterapiju, niti da idem na zračenja zbog ovakvog stanja – kazala je za "Informer" Zorica Krsmanović, koja je od zlokobne bolesti lečena pre ubistva ćerke na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu.

Ona nije želela da priča o tome kojim je sve poznatim javnim ličnostima pomogla, ali kako je objavljeno, među njima su ljudi iz sveta politike, estrade i neka TV lica. Njihova imena su nađena u Zoričinom rokovniku, te će se svi morati odazvati pozivu za svedočenje i ispričati na koji ih je način Zorica „izlečila”.

Jedan od njih, ipak, za "Informer" je priznao da je kod Zorice išao jer se „bolestan čovek hvata za svaku slamku”. Međutim, on nije želeo da odgovori da li mu je u izlečenju karcinoma pomogla Zorica ili zvanična medicina. Na listi su i neke poznate pevačice, koje su pomoć zbog zdravstevnih i porodičnih problema tražile od Jelnine svekrve.

Samo da znam ko mi je i zašto ubio ćerku, ovako bolesna bih mu bez razmišljanja presudila – rekla nam je Jelenina majka, koja je nahvalila svog zeta Zorana. – On je sada otac i majka maloj Janici i nije mu lako. Zoran i Jana su bili sve mojoj Jeleni. Volela je njega i njegovu porodicu – kazala nam je Zorica, koju trenutno pazi Jelenina krštena kuma.

Informer
Foto: Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter