Izvor:
08.09.2016 u 17:45
0

UKLETA ZGRADA U KRAGUJEVCU: Zovu je „Ipsilon“ i do sada je sa nje skočilo SEDMORO LJUDI

Aleksandar S. (22), koji se preksinoć ubio skokom sa solitera u Kragujevcu, sedmi je samoubica koji je život skončao skokom sa ovog solitera, koji meštani zovu "Ipsilon".

Kako kažu, do sada se skokom sa "Iplsilona", koji važi za najvišu zgradu u Kragujevcu i jednu od najviših u Srbiji, za 30 godina koliko postoji ubilo sedmoro ljudi. Mahom nisu tu živeli, već su je samo izabrali za "poslednji skok". Na crnoj listi žrtava je samo jedna stanarka, koja se bacila sa terase svog stana pre pet godina.

Čula sam preksinoć lom stakla i jeziv zvuk udarca o tlo. Živim ovde i znala sam da je opet neko izvršio samoubistvo. Sišla sam dole, na travnjak, i videla užasan prizor. Mladić je ležao na travi. Niko ga nije poznavao. Posle sam čula da se popeo liftom na 15. sprat i razbio staklo na stepeništu kamenom koji je poneo sa sobom. Skočio je, a ostavio je ranac sa stvarima – priča Dušanka Milovanović, stanarka.

Aleksandar je pao na isto mesto gde je život okončao prvi samoubica pre 25 godina. Znaju da se zvao Igor i da je njegova majka Rada, koja je preminula pre tri godine, na tom mestu posadila drvo. U poslednjim stotinkama svog života proleteo je Aleksandar kroz grane baš tog drveta.

Kako je saopštilo Tužilaštvo, Aleksandar S. identifikovan je u toku noći između utorka i srede na osnovu otisaka prstiju. Za sobom nije ostavio nikakvu poruku, niti oproštajno pismo. Policija je došla do njegovih roditelja preko mobilnog telefona, koji je ostavio u hodniku. Našli su ih na listi poziva i tako im saopštili tragičnu vest.

Inače, ova zgrada ne može da se uknjiži zbog tehničke greške, odnosno zbog tri sprata više nego što je bilo predviđeno u upotrebnoj dozvoli pri izgradnji.

Blic
Foto: Printscreen/Building Y Kragujevac

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter