Izvor:
07.09.2016 u 03:37
0

JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT SE STRAVIČNO UGASIO: Mladić skočio u SMRT sa najviše zgrade u Kragujevcu!

Mladić se oko 20 sati bacio sa najviše zgrade u Kragujevcu – solitera Ipsilon. Telo je nađeno na 10 koraka od ulaza u obližnji kafić i baštu kafića. Od muzike iz obližnjih lokala ništa se nije čulo.

U kragujevačkom naselju Erdoglija, sa jednog od najviših gradskih solitera – Ipsilon, večeras se oko 20 sati bacio nepoznati mladić. On je na licu mesta poginuo. Prema nezvaničnim informacijama, skočio je sa 15. sprata.

Nezvanično se saznaje da se, muškarac liftom popeo na 15. sprat solitera, u hodniku je razbio staklo iznad zaštitne ograde, popeo se na ogradu i skočio. Na stepeništu je ostavio svoj ranac. Kako kažu stanari, ni oni ne znaju identitet mladića ni da li je stanar zgrade ili je tu došao u nameri da se ubije. Neki stanari kažu, da su nakon poziva najbližima, skoro uvereni da nije u pitanju stanar Ipsilona.

Neverovatno je da niko ništa nije video ni čuo, svi smo shvatili šta se desilo tek nakon što je stigla policija. Niko nije video pad, niko ništa nije čuo. Telo je nađeno na 10 koraka od ulaza u obližnji kafić i baštu kafića. Od muzike iz obližnjih lokala ništa se nije čulo –kaže radnik jednog od lokala kraj zgrade.

Identitet mladića još nije poznat, kao ni njegova starost. Očevici kažu da je sigurno samo to da je u pitanju muškarac krupnije građe, a samo nagađaju da je reč o mladom muškarcu.

Soliter Ipsilon je u Daničićevoj ulici, visok je 75 metara, a ima prizemlje i 17 spratova. Najviši je stambeni objekat u Kragujevcu.

Izvor:Telegraf
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter