Izvor:
02.09.2016 u 17:32
0

„IZVINITE, ALI ŽIV SAM“: Policija proglasila MRTVIM živog čoveka!

Policijska uprava za Beograd izvinila se danas jer je pre dva dana saopštila da je uhapšen osumnjičeni za ubistvo M.Ž, koji je živ, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Oštećeni je živ, a krivično delo koje se stavlja osumnjičenom na teret je teško ubistvo u pokušaju, a ne teško ubistvo kako je navedeno u saopštenju. Policijska uprava za grad Beograd izvinjava se porodici oštećenog M.Ž. na grešci koju je počinila – piše u saopštenju.

U saopštenju MUP je naveo da Policijska uprava za grad Beograd pogrešila kada je 31. avgusta prenela da je uhapšen V.K. (25) za kojim je bila raspisana potraga zbog sumnje da je u junu 2014. pucao u M.Ž. koji je od zadobijenih povreda kasnije preminuo.

Večernje novosti
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter