Izvor:
24.09.2018 u 16:17
0

(VIDEO) JAKO NEVREME U CRNOJ GORI: Podgorica pod vodom, u Petrovcu padao grad veličine lešnika!

Jak severni vetar napravio je haos u Podgorici, lomio stabla i izazvao saobraćajni kolaps u Podgorici, gde je veći deo grada bio bez struje oko dva sata, a usled jakog vetra aktivno je više požara i jedna kuća je izgorela.

RTCG navodi da semafori u glavnom gradu Crne Gore nisu bili u funkciji, pa je nastao saobraćajni kolaps na ulicama.

Navodi se da je vetar tako jako duvao da je lomio stabla, a čitalac portala crnogorske televizije poslao je fotografiju na kojoj se vidi oboreno drvo u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

Usled jakog severnog vetra na području Podgorice aktivno je više požara, a RTCG nezvanično saznaje da je izgorela jedna kuća u naselju Zagorič.

Komandir službe Zaštite i spašavanja Andrija Čađenović je da je aktivan veliki požar u Lješanskoj nahiji.

"Tamo je veliki front požara koji smo jutros pokušali da ugasimo uz pomoć aviona MUP, međutim, zbog vetra se taj požar ponovo rasplamsao i može se desiti da budu ugrožena i domaćinstva na tom potezu. Trenutno, tamo su dve ekipe koje pokušavaju da stave plamen pod kontrolu", kazao je Čađenović.

On je dodao da gori i kod zagoričke trafostanice.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter