Izvor:
23.09.2018 u 18:08
0

IGRAO SE SA PIŠTOLJEM: Lekari se bore za život tinejdžera iz Novog Sada koji se slučajno upucao u glavu!

Sedamnaestogodišnji O. T. ranjen je u glavu u noći između petka i subote u ulici Kaće Dejanović u novosadskom Novom naselju a kako saznajemo, lekari se bore za njegov život.

Iz izvora u policiji saznajemo da su prelimirani rezultati istrage pokazali da je mladić slučajno iz pištolja ispalio jedan hitac i pogodio sebe u glavu.

– Incident se dogodio oko jedan sat nakon ponoći dok se povređeni mladić igrao pištoljem u prisustvu nekoliko drugara. Prema rečima svedoka, pištolj je slučajno opalio verovatno zbog nestručnog rukovanja i ranio nesrećnog mladića, tako da smo zaključili da nije reč o pokušaju ubistva niti samoubistva – rekao je za izvor blizak istrazi.

Mladić je bez svesti kolima Hitne pomoći prevezen u Dečiju bolnicu i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege sa prostrelnom ranom glave u predelu između obraza i slepoočnice.

– Mladić je u izuzetno teškom stanju sa ranama opasnim po život. Pod konstantnim je nadzorom lekara i davati bilo kakve prognoze o njegovom oporavku je vrlo nezahvalno zato što je zadobio izuzetno teške telesne povrede – kratko nam je rečeno u Dečijoj bolnici.

Kako kažu stanovnici zgrade u ulici Kaće Dejanović broj 1, oni su čuli pucanj, ali kada su izašli na terasu, nisu videli ništa.

– Ovde se u dvorištu stalno se skupljaju neki mladići, piju, viču na sav glas u pola noći, možda se i drogiraju. Ko to zna? A, niko im ništa ne sme, odnosno neće niko da im se zameri pošto deluju opasno – priča komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/USA Carry

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter