Izvor: agencije
30.11.2020 u 15:19
0

VANREDNA SITUACIJA I U IVANJICI! Specijalna bolnica prelazi u KOVID SISTEM

Nakon konstantnog porasta broja zaraženih, hospitalizovanih i preminulih od korona virusa na teritoriji opštine Ivanjica danas je proglašena vanredna situacija.

OVO MORATE ZNATI

HAOS! TUČA U KOVID AMBULANTI U VALJEVU: PESNICOM POLOMIO NOS vođi tima za testiranje na korona virus

Kandidat SL Milan Radojević pobedio u Severnoj Mitrovici!

DAĆIĆ: Oštra osuda politizacije pandemije!

HOROR U NIŠU: Starica (81) nađena mrtva u dvorištu

NOĆ U BEOGRADU: Lakše povredjen muškarac u udesu u Novom Beogradu

STRAVIČNO U KRALJEVU: Evo šta je policija zatekla u kući nakon što je Dobrivoje otišao u bolnicu i rekao da je popio sonu kiselinu

– U poslednjih 10 dana alarmantno je povećan broj prvih pregleda. Za nepunih 10 dana kroz kovid ambulantu prošlo je više od 1.800 pacijenata, inficirano je oko 300 osoba, mada se pretpostavlja da je taj broj dosta veći, a šest osoba je preminulo. Situacija je izuzetno teška i ozbiljna – rekao je predsednik opštine Ivanjica Momčilo Mitrović.

Odlukom Ministarstva zdravlja Specijalna bolnica u Ivanjici biće prebačena u kovid režim, a u nju će biti smešteno 100 pacijenata iz cele Srbije.

– U toj zdravstvenoj ustanovi doći će do prekida svih fizikalnih terapija, a zaposleni medicinski radnici će brinuti o kovid pacijentima – naglasio je Mitrović.

Crveni krst Ivanjica otvoriće telefonsku liniju za pozive ljudi koji su usled inficiranja korona virusom u kućnoj izolaciji i neophodno im je dostaviti namirnice i lekove.

Danas su inače vanrednu situaciju proglasili Lučani i Leskovac. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter